Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Inkoop

Diensten van Somers Automotive

Inkoop

Wilt u uw auto aan Somers Automotive verkopen? Dat kan! Ook uw motor, boot of caravan kunt u inruilen. We kopen deze direct in of kunnen via ons uitgebreide netwerk van relaties voor u bemiddelen in de verkoop.

Content Image 2

Onze werkwijze

Somers Automotive in Roosendaal maakt het laten taxeren en verkopen van uw auto makkelijk voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier invullen op deze pagina en wij zullen u spoedig een reactie geven. Om een zo concreet mogelijke reactie te kunnen geven, vragen wij u alle velden zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen. Als bij interesse een taxatiewaarde of inruilprijs geboden wordt, dan is dit natuurlijk vrijblijvend.

Content Image 10
Stuur uw inkoopaanvraag via Whatsapp

U stuurt: duidelijke foto's, kenteken, kilometerstand, uitvoering, opties, opmerkingen & uw minimale prijs. En u kunt snel een reactie verwachten.

Form Image

Plaats inkoopverzoek

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)

Contactgegevens

OPENINGSTIJDEN

Omdat wij regelmatig onderweg zijn om occasions van dealerkwaliteit in te kopen, is onze showroom alleen op afspraak geopend. Neem dus eerst contact met ons op, zodat u niet voor niets komt. Een afspraak inplannen kan van maandag t/m zaterdag.

Morgen Internet - Zorgeloos website